Installatiebedrijf de Boers

De Boers is sinds 1972 uitgegroeid tot een erkend installatiebedrijf. De Boers houdt zich, zowel voor particulieren als bij horecagelegenheden, bezig met onder andere de volgend werkzaamheden:

CV ketelvervanging, installaties en onderhoud
Welke HR-ketel of Combiketel is voor u de beste keus? Wat zijn uw wensen? Hoe intensief gebruikt u de installatie? En welk vermogen kunt u het best toepassen? Het begint met een goed advies. Een te grote installatie is zonde, een te kleine installatie gaat ten koste van uw comfort. Bovendien wilt u ongetwijfeld een kwaliteitsketel die lang meegaat en niet te veel energie verbruikt. Kortom, een betrouwbare en zuinige installatie voor de verwarming en/of het gebruik van warm water. 

Een CV installatie bestaat niet alleen uit een CV-ketel. Vanwege de veiligheid is tijdens een CV installatie meetapparatuur nodig om alles te controleren. Daarnaast vereisen veel ketel fabrikanten dat een CV installeren gebeurd door een erkend installateur in verband met de garantie van de CV-ketel. Een CV aanleggen betekent ook onder andere leidingen trekken, radiatoren plaatsen en/of vervangen en een expansievat installeren en / of vervangen. In alle gevallen dient een ketel vakkundig geïnstalleerd te worden en dat kunnen wij als geen ander.

Wij adviseren u graag bij de keuze van een CV ketel!

Gas-, water- en afvoeraansluitingen
Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt. Met jarenlange ervaring weten wij dat het aanleggen en onderhouden van gasleidingen een klus is voor specialisten, hierin is betrouwbaarheid en veiligheid erg belangrijk. Alle gasleidingen worden aangelegd met goedgekeurde materialen, en uiteraard word heel de installatie gedaan volgens de gestelde kwaliteitsnormen en voorschriften.  Bij de waterleiding is legionellapreventie heel belangrijk. Legionellabesmetting komt nog regelmatig voor. Het is dus noodzakelijk om uw waterinstallatie goed te beschermen tegen deze vorm van bacterie. Als een installatie geen of slecht onderhoud krijgt kan dit leiden tot storingen, uitval en een hoger energieverbruik.

Voor alle installatiewerkzaamheden en het onderhoud zijn wij 7 dagen in de week voor u bereikbaar!

Vloerverwarming
Door de steeds verbeterde techniek is er al bijna geen manier meer te bedenken waar vloerverwarming niet zou kunnen worden toegepast. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd, dit werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel. Je kunt er voor kiezen om de vloer elektrisch (droogbouwsysteem) of met warm water (natbouwsysteem) te verwarmen. De vloerverwarming kun je centraal bedienen met een thermostaat. Naast hoofdverwarming is er ook nog uitgebreide bijverwarming, vraag eens naar alle mogelijkheden!

Dakbedekkingen
Voor de afwerking van een plat of licht hellend dak kan een bitumineuze dakbedekking een uitstekende en voordelige oplossing zijn. De eisen die aan een dakdekker worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakdekker steeds belangrijker word. Lekkages zijn vaak lastig op te sporen. Juist dan komt onze uitgebreide ervaring van pas. Als de oorzaak bekend is, wordt in overleg met u plan gemaakt om het lekken te verhelpen. Dit kan per dak soort behoorlijk verschillen. Daar komt ons vakmanschap en veelzijdigheid weer om de hoek kijken.

Service en kwaliteit staat bij ons altijd voorop, al onze medewerkers zijn gecertificeerd.

… en sanitair
Als u opzoek bent naar nieuw sanitair voor bijvoorbeeld uw badkamer, toilet of douche bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen en budget creëren wij het sanitair dat bij u past. Nadat u samen met ons dit sanitair uitgekozen heeft verzorgen wij de levering en installatie van begin tot eind. Voor het installeren van sanitair tot het aanleggen van water staan wij voor u klaar.

Naast het aanleggen van water helpen wij u ook graag om uw water zacht te houden. Niet alleen is hard water heel slecht voor de gezondheid. Er zijn nog meer redenen waarom mensen kiezen voor een waterontharder. Zacht water is beter voor je apparaten en leidingen maar voelt ook veel zachter aan bij gebruik. Handen voelen veel minder ruw aan en het water smaakt ook veel lekkerder.