Frijdastraat 24 - 2288 EZ Rijswijk info@de-boers.nl 06 536 453 78

Installatiebedrijf

Installatiebedrijf de Boers

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels uitgegroeid tot een erkend installatiebedrijf. Zo houden wij ons, zowel bij particulieren als bij horecagelegenheden, bezig met de volgende werkzaamheden:

  • CV installaties en onderhoud
  • CV ketel vervanging
  • Gas-, water- en afvoeraansluitingen
  • Terrasverwarming/Terraskachels
  • Bij ons bedrijf staat service en kwaliteit voorop. Onze medewerkers zijn gecertificeerd
  • Voor alle installatiewerkzaamheden en 7 dagen in de week voor u bereikbaar.

Op onze website vindt u meer informatie.
Voor verdere informatie of vragen kunt u altijd contact met ons op nemen!

Gas & Water


Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt. Als Installatiebedrijf met jarenlange ervaring weten wij dat het aanleggen en onderhouden van gasleidingen een klus is voor specialisten, hierin is betrouwbaarheid en veiligheid erg belangrijk. Alle gasleidingen worden aangelegd met goedgekeurde materialen, en uiteraard word heel de installatie gedaan volgens de gestelde kwaliteitsnormen en voorschriften.

Drinkwater is in Nederland een belangrijk onderdeel van de samenleving. Iedereen heeft dagelijks met watervoorziening te maken, denk bijvoorbeeld eens aan hoeveel schoon water u op één dag gebruikt: vaatwassers, wasmachines en bij het douchen. Het aanleggen hiervan moet dan uiteraard net als bij het aanleggen van de gasleidingen heel nauwkeurig verlopen. Bij de waterleiding is legionellapreventie heel belangrijk. Legionellabesmetting komt nog regelmatig voor. Het is dus noodzakelijk om uw waterinstallatie goed te beschermen tegen deze vorm van bacterie.

CV installatie


Welke HR-ketel of Combiketel is voor u de beste keus? Wat zijn uw wensen? Hoe intensief gebruikt u de installatie? En welk vermogen kunt u het best toepassen? Het begint met een goed advies. Een te grote installatie is zonde, een te kleine installatie gaat ten koste van uw comfort. Bovendien wilt u ongetwijfeld een kwaliteitsketel die lang meegaat en niet te veel energie verbruikt. Kortom, een betrouwbare en zuinige installatie voor de verwarming en/of het gebruik van warm water.

CV onderhoud is een belangrijk onderdeel van uw CV installatie. Als u uw CV goed onderhoudt zorgt dit voor een veel langere levensduur. Hierdoor bespaart u uiteindelijk een aanzienlijk geldbedrag. Bij eventuele technische storingen rekent Installatiebedrijf de Boers geen voorrijkosten.

Om uw CV-ketel en radiatoren optimaal te laten functioneren en zo min mogelijk gas te verbruiken is het van belang om uw CV regelmatig te ontluchten. Vooral aan het einde van de zomer, begin van de herfst als u de verwarming een tijd niet gebruikt heeft.

Dakbedekkingen


De eisen die aan een dakdekker worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakdekker steeds belangrijker word. Installatiebedrijf de Boers heeft in de afgelopen decennia brede vakkennis en ervaring opgebouwd. Wij leveren uitsluitend dakbedekking systemen die voldoen aan de strengste eisen. Om een duurzame waterdichtheid van uw dak te kunnen waarborgen is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Doordat onze medewerkers steeds worden bijgeschoold, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dak dekken.

Lekkages zijn vaak lastig op te sporen. Juist dan komt onze uitgebreide ervaring van pas. Als de oorzaak bekend is, wordt in overleg met u plan gemaakt om het lekken te verhelpen. Dit kan per dak soort behoorlijk verschillen. Daar komt ons vakmanschap en veelzijdigheid weer om de hoek kijken.

Sanitair


Als u opzoek bent naar nieuw sanitair voor bijvoorbeeld uw badkamer, toilet of douche bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de volledige verzorging van uw sanitair kunt u bij ons terecht. Aan de hand van uw wensen en budget creëren wij het sanitair dat bij u past. Nadat u samen met ons dit sanitair uitgekozen heeft verzorgen wij de levering en installatie van begin tot eind. Voor het installeren van sanitair tot het aanleggen van water staan wij voor u klaar.

Vloerverwarming


Door de steeds verbeterde techniek is er al bijna geen manier meer te bedenken waar vloerverwarming niet zou kunnen worden toegepast. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd, dit werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel. Je kunt er voor kiezen om de vloer elektrisch (droogbouwsysteem) of met warm water (natbouwsysteem) te verwarmen. De vloerverwarming kun je centraal bedienen met een thermostaat.

BEKIJK WAT DE BOERS TE BIEDEN HEEFT!

SFEERIMPRESSIE

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

We helpen u graag verder met het verwarmen van uw ruimte!

Vul het formulier in op de contactpagina, dan proberen
wij er zo snel mogelijk bij u op terug te komen!

BEL ONS

06 536 453 78

SHOWROOM LOCATIE

Frijdastraat 24
2288 EZ Rijswijk

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Zaterdag 10.00 uur - 16.00 uur
Overige tijden op afspraak
    Winkelmand