Verwarmingsspecialist de Boers

De Boers is in 1972 opgericht en is in al deze jaren uitgegroeid tot dé verwarmingsspecialist van Den Haag en omstreken. Wij zijn de verwarmingsspecialist voor zowel particulieren als bedrijven en hebben voor iedereen betaalbare én duurzame oplossingen op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van terraskachels, terrasverwarming, sfeerhaarden, buitenhaarden en binnenhaarden. Wij staan bekend om onze expertise op dit gebied en wij helpen u dan ook graag met eventuele problemen op dit gebied of laten u graag zien in hoeverre onze kachels uw woning verbeteren.

Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die wij verrichten. Ook op het gebied van gas & water, centrale verwarming, sanitair en elektra bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons bedrijf staan service en kwaliteit voorop. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en in staat om elke installatie of probleem vakkundig en nauwkeurig uit te voeren en te verhelpen. Bovendien zijn wij voor alle installatiewerkzaamheden zeven dagen in de week voor u bereikbaar.

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben of heeft u interesse in een van onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom, gevestigd aan de Pasteurstraat 161 in Den Haag. Wij helpen u graag op het gebied van verwarmingsoplossingen en diverse installatiewerkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij in staat om om al uw vragen te beantwoorden en oplossingen op maat te realiseren.

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels uitgegroeid tot een erkend installatiebedrijf. Zo houden wij ons bezig met de volgende werkzaamheden:

CV ketel vervanging, installaties en onderhoud, gas-water en afvoeraansluitingen, vloerverwarming, dakbedekkingen en sanitair.

2

Een houtpelletkachel is een kachel waarin pellets van hout worden verbrand. Deze kachels zien er modern uit, zijn energiezuinig en duurzaam en bovendien erg veilig. Bent u geïnteresseerd in een houtpelletkachel? Wij staan voor iedereen klaar om de beste pelletkachel te selecteren en te installeren. Ga naar houtpellet-kachel.nl en bekijk alle mogelijkheden!

3

Heeft u een terras waar u zowel wilt kunnen zitten als het warm is als minder warm? Dan is een terraskachel waar u naar op zoek bent. Bij ons kunt u terecht voor verschillende mooie terraskachels, buitenhaarden en nog veel meer. Wij staan voor iedereen klaar om de beste terraskachel te selecteren en te installeren. Uw terras verwarmen? Bekijk uw mogelijkheden op terraskachel.nl!

Bent u op zoek naar een nieuwe kachel voor in uw woning? Voor verschillende mooie sfeerhaarden bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u sfeerhaarden die binnen elk interieur passen, energiezuinig en ook erg veilig zijn. Sfeerhaarden zijn niet voor niets zo gewild: ontdek de voordelen bij ons!  Sfeerhaard in huis? Bekijk alle haarden en kachels op sfeerhaardentotaal.nl!

Wauw070

WAUW070 is een toonzaal van echte vakmensen op het gebied van wonen en comfort en de verbetering van uw woning. Bij WAUW070 geeft iedere bij ons aangesloten ondernemer een presentatie van zijn vakwerk.

Showroom

In de ruim en nieuw opgezette showroom vindt u een overzicht van wat WAUW070 u te bieden heeft. U treft 30 vakmensen persoonlijk aan in één showroom, u hoeft dus niet langer van het ene adres naar het andere. Wij staan elke vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur voor u klaar.

In de video hiernaast vindt u een uitgebreide rondleiding van de toonzaal.

Rondleiding

Fotoboek

Pinterest